top of page
20211221_140902.jpg
logo_Beerens_transparant.png

wat wij

LEVEREN

Bij onze mooie producten van roestvaststaal en aluminium kunnen wij ook de bijbehorende services leveren. Op die manier ontzorgen we, hebben we alles in één hand en houden we de vaart erin.

Design & engineering

Productie

Installatie

Onderhoud & reparatie 

Elektra & hydrauliek

Ontwerp
logo_Beerens_transparant.png

DESIGN & ENGINEERING

 

Wij hebben de kennis, vaardigheden en software om ontwerpen op maat te maken.

Heeft u zelf ideeën voor een product van aluminium of roestvaststaal? Wij werken ze graag voor u uit. Uitwerken tot productiepakket onder klassekeur, geen enkel probleem!

logo_Beerens_transparant.png

PRODUCTIE

Van eigen ontwerp tot speciaal ontwerp van klanten, wij produceren het. Van (gecertificeerd) lassen, zetten, knippen, buigen, draaien, lasersnijden tot en met assembleren. 

Productie
logo_Beerens_transparant.png

INSTALLATIE

Onze eigen ervaren monteurs weten precies hoe zij uw nieuwe producten moeten installeren. De installatie kan plaatsvinden aan onze eigen kade in Werkendam, of op een locatie die u beter uitkomt waar dan ook in Europa!

Beerens_bus.jpg
Installatie
reparatie&onderhoud
Beerens_monteur_edited.jpg
logo_Beerens_transparant.png

onderhoud &reparatie

Alle producten hebben onderhoud nodig. En soms gaat er iets stuk of is er een aanvaring die schade oplevert. Geen nood! Wij lossen het op: wij komen naar u toe in heel Europa of regelen het in onze werkplaats, of aan onze eigen kade. 

elektro
logo_Beerens_transparant.png

ElektrA&

Hydrauliek

 

Onze monteurs zijn allround:   

zij regelen montagewerk, elektra en hydrauliek.

Wij denken graag mee met u en kunnen op deze manier alles in één hand houden. Concreet betekent dit dat wij u kunnen ontzorgen en alles efficiënt regelen, wat voor u betekent dat uw schip snel weer in de vaart kan zijn. Want tijd is geld!

Xanthos VM Reintrade L #5.jpg
bottom of page